Fes que la teva proposta solucioni alguna problemàtica de la zona i beneficiï quanta més gent possible.
* Preguntes amb asterisc són d’obligada resposta


3a EDICIÓ DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS OLOT 2020

Benvingudes i benvinguts al formulari d'enquesta i proposta dels pressupostos participatius d'Olot 2020. Aquest és un espai virtual de participació on poder plasmar la vostra veu i opinió en dues de les fases del procés participatiu: la fase de diagnosi i la fase de generació de propostes! I és que, la teva veu compta.

Fes que la teva proposta solucioni algun dels reptes principals de la zona nord d’Olot (El Morrot, Benavent, Sant Cristòfol - Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, polígon de la Canya, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix) de tal manera que beneficiï al major nombre de gent possible.

Tens fins el 5 d'abril per fer arribar la teva proposta.

* Les preguntes amb asterisc són de resposta obligatòria0


Cuidar el territori (accions socials i ecològiques per a la sostenibilitat del territori, etc)Fomentar una economia local i circular (producció local, comerç local, consum local, etc)Sumar la diversitat cultural a la cultura autòctona (cohesió social; intercanvi cultural, etc)Altres0

Deixa’ns les teves dades:

Aquesta proposta ha de complir els criteris establerts al reglament del procés de Pressupostos Participatius d’Olot. La proposta en cap cas serà vinculant i pot ser descartada per qüestions tècniques en la pre-validació que faran els tècnics de l'Ajuntament i la Comissió ciutadana.

T'animem a venir a defensar aquesta proposta a les trobades presencials que es faran el 18, 25 de març i 1 d'abril, de 18 a 20h a la sala d'actes de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa (plaça del Puig del Roser, 1, 17800 Olot).