A punt la votació dels 3rs Pressupostos Participatius (del 9 al 19 d’abril)

Els Pressupostos Participatius arriben a la fase de votació. Els veïns i veïnes del sector nord d’Olot podran escollir a partir d’aquest divendres 9 d’abril a les 8h del matí i fins al dilluns 19 d’abril a les 20h, les propostes a què volen que es destinin els Pressupostos.

El mes de novembre van començar les sessions que, a causa de la COVID, s’han hagut de fer de forma telemàtica. Les trobades han girat al voltant de les temàtiques territori sostenible, economia circular i diversitat cultural i identitat comuna. Després de les reunions realitzades, es van concretar 32 propostes de les quals, després de la validació tècnica, 11 han arribat al període de votació.

Els projectes finalistes són els 11 que trobareu detallats al final d’aquesta notícia:

  1. Activem els barris per a la consciència mediambiental
  2. Pacificació de la carretera de la Canya – Institut Escola Greda
  3. Locals socials de qualitat per als barris
  4. Barris accessibles per a tothom
  5. La cultura als barris
  6. Olot, ciutat diversa
  7. Donem vida a la plaça de Sant Francesc
  8. Concurs “Ben bé d’Olot”
  9. Espais d’expressió i diàleg ciutadà
  10. Fira de l’economia circular
  11. Butlletí als barris: Barris eco-feliços

Aquest any són els veïns i les veïnes del sector nord d’Olot (Morrot, Benavent, Sant Cristòfor – Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix) els que estan cridats a participar d’aquesta edició. Un total de 8.280 persones de la ciutat que poden participar de la votació. A partir d’aquest dimarts s’han començat a repartir les cartes de votació als 5.500 domicilis participants. Com cada any, podran votar les persones que tinguin 16 o més anys i empadronats a data de 31 de gener de 2021.

Per votar, cal que entreu a la pàgina web pressupostosparticipatius.olot.cat. Caldrà identificar-se amb el DNI-NIE i introduir la data de naixement. A partir d’aquí, ja es podran escollir les propostes mitjançant l’anomenat sistema “cistell”, és a dir, es poden triar tants projectes com es vulguin fins a esgotar els 100.000€ destinats als Pressupostos Participatius. Degut a la covid-19 el format del procés participatiu és telemàtic per aquest motiu t’animem a que acompanyis a votar a aquelles persones del teu grup bombolla per les qui votar de forma telemàtica, pot ser una barrera o un impediment.

Per votar, cal que entreu a la pàgina web pressupostosparticipatius.olot.cat. Us haureu d’identificar amb el DNI-NIE i la data de naixement. Teniu temps del 9 d’abril a les 8h fins al 19 d’abril a les 20h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.