Segona jornada

Aquest dijous 3 de desembre ha tingut lloc la 2a Taula dels Pressupostos Participatius 2020. Veïns i veïnes de la zona nord d’Olot han participat d’aquesta trobada que ha girat al voltant de Diàleg Intercultural.

Espais de trobada singulars i de referència als barris, llocs d’intercanvi i de coneixença on fer comunitat, com fer que la diversitat d’Olot s’expressi en els espais de presa de decisió municipals, desmentir comentaris racistes que van en contra les diversitats… són algunes de les propostes sorgides de la trobada que, com les anteriors, es fan de forma telemàtica.

El dijous 10 de desembre tindrà lloc la tercera i última trobada de Pressupostos Participatius. Tindrà com a temàtica a tractar l’Economia Circular. Apunta-t’hi aquí.

I si no pots venir i vols presentar proposta fes-ho a aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.