L’economia circular serà el tema de la 3a reunió de Pressupostos Participatius, que començarà aquest dijous 10 de desembre a les 18h de forma telemàtica

Per aquest dijous 10 de desembre s’ha programat la tercera reunió dels Pressupostos Participatius 2020. En aquesta ocasió, els temes que es tractaran giraran al voltant de l’economia circular (el 26 de novembre la reunió es va centrar en territori sostenible i el 3 de desembre, en el diàleg intercultural).

Per participar a les trobades d’aquest dijous cal omplir el formulari que trobareu aquí. D’aquesta manera, se us indicarà com participar de les taules rodones en les que es començaran a plantejar les diferents propostes de millora de la ciutat. Per a aquelles persones que no puguin participar de les trobades, poden fer arribar les seves propostes al qüestionari que es pot trobar a la pàgina web participa.olot.cat. Si alguna persona no disposa dels mitjans per fer-ho telemàticament, pot posar-se en contacte amb el telèfon 660.72.43.62.

A causa de la COVID, els tercers Pressupostos Participatius són únicament en línia. L’objectiu és que diferents persones de diferent edat però d’un mateix domicili puguin participar d’aquesta edició telemàtica.

De les trobades en sortiran diferents propostes que, una vegada debatudes i analitzades permetran escollir les accions finals. Una vegada validades tècnicament, se’ls assignarà un pressupost i es posaran a votació durant el primer trimestre de 2021.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot destina una partida de 100.000 euros als Pressupostos Participatius. Les veïnes i veïns del sector nord d’Olot estan cridats a participar d’aquesta edició. A principis d’any es van portar a terme reunions amb persones que viuen als barris del Morrot, Benavent, Sant Cristòfol – Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix per explicar-los el funcionament del procés i animar-los a participar.

Més informació a participa.olot.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.