Diàleg intercultural, temàtica de la segona trobada de Pressupostos Participatius

Aquest dijous 3 de setembre se celebrarà la segona trobada dels Pressupostos Participatius 2020. A partir de les 18h i de forma telemàtica totes les persones que vulguin podran aportar propostes de millora de la ciutat centrades en aquest àmbit. Per participar-hi, cal omplir el formulari següent (cliqueu aquí). Si alguna persona no disposa dels mitjans per fer-ho telemàticament, pot posar-se en contacte amb el telèfon 660.72.43.62.

Per a aquelles persones que no puguin participar de les trobades, poden fer arribar les seves propostes al qüestionari que es pot trobar a la pàgina web participa.olot.cat.

La d’aquest dijous és la segona reunió dels Pressupostos que es van haver d’anul.lar al març per la COVID i que aquesta tardor tiren endavant de forma telemàtica. Les veïnes i veïns del sector nord d’Olot estan cridats a participar d’aquesta edició. A principis d’any es van portar a terme reunions amb persones que viuen als barris del Morrot, Benavent, Sant Cristòfol – Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix per explicar-los el funcionament del procés i animar-los a participar. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot destina una partida de 100.000 euros als Pressupostos Participatius.

La tercera i última taula serà el dijous 10 de desembre i tractarà sobre Economia Circular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *