Primera reunió dels Pressupostos Participatius 2020

Aquest dijous26 de novembre tindrà lloc la primera jornada dels tercers Pressupostos Participatius d’Olot. Es dedicarà al Territori Sostenible.  Començarà a les 18 i durarà fins a les 20h de forma telemàtica.

Per participar de les trobades cal enviar un correu electrònic a participa@olot.cat. Poden apuntar-s’hi cal enviar un mail amb les dades personals (nom, cognom i barri al qual resideix) i afegir-hi un correu electrònic i un telèfon de contacte. A partir d’aquí se us indicarà com participar de les taules rodones en les que es començaran a plantejar les diferents propostes de millora. Si alguna persona no disposa dels mitjans per fer-ho telemàticament, pot posar-se en contacte amb el telèfon 660.72.43.62.

De les trobades en sortiran diferents propostes que, una vegada debatudes i analitzades permetran escollir les accions finals. Una vegada validades tècnicament, se’ls assignarà un pressupost i es posaran a votació durant el primer trimestre de 2021.

Per a aquelles persones que no puguin participar de les trobades, poden fer arribar les seves propostes al qüestionari que es pot trobar a la pàgina web participa.olot.cat    (vés aquí).

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot destina una partida de 100.000 euros als Pressupostos Participatius. Les veïnes i veïns del sector nord d’Olot estan cridats a participar d’aquesta edició. A principis d’any es van portar a terme reunions amb persones que viuen als barris del Morrot, Benavent, Sant Cristòfol – Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix per explicar-los el funcionament del procés i animar-los a participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *