Properes trobades

Aquesta setmana tindrà lloc una nova trobada dels Pressupostos Participatius d’Olot. Aquest divendres 15 de febrer a les 18.30h a la Torre Malagrida començarà una nova reunió per debatre i crear accions de millora del sector oest de la ciutat. Divendres que ve 22 de febrer a les 18.30h i al Cassés s’iniciarà una segona reunió on ja s’escolliran les propostes finalistes. Les actuacions de millora també es poden fer arribar a través de la pàgina web participa.olot.cat. Hi ha temps fins aquest dijous 14 de febrer.

Les propostes finalistes es portaran a votació durant la segona quinzena de març. La votació començarà el dilluns 18 de març a les 8h del matí i es tancarà el dimecres 27 de març a les 8h del vespre. Només es podrà votar a la plataforma de votació que es trobarà a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot, tot i que hi haurà punts informatius per ajudar a les persones que tinguin dificultats a l’hora d’escollir les propostes.

Podran votar les persones de més de 16 anys empadronades abans del 30 de gener de 2019 al sector de la ciutat que aquest any participa dels Pressupostos Participatius d’Olot: Pla de Dalt, Mas Baix, El Cassés, El Xiprer, Les Planotes, Vivendes Garrotxa, Montolivet, Desemparats, l’Eixample Malagrida i La Caixa. Es destinen 100.000 euros perquè les mateixes veïnes i veïns escullin les accions de millora de la ciutat. Cal tenir en compte que, han de ser propostes de competència municipal i amb un cost d’entre 5.000 a 40.000 euros.

Un circuit natural Moixina-Pla de Llacs, les jornades de la dona, mobilitat sostenible, informació dels serveis públics als barris, espai de trobada al parc del carrer Gódua i la nova faràndula de Sant Roc van ser les propostes guanyadores dels primers Pressupostos Participatius d’Olot. L’any passat, van votar 772 persones (un 7,99% del total de les persones cridades a votar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *