Sessions informatives als barris

Bonavista ha estat el primer barri que ha acollit la sessió informativa sobre els serveis municipals. És una de les accions escollides en els primers pressupostos participatius d’Olot.

La xerrada va tenir lloc dimecres passat al casal de Bonavista i va anar a càrrec de Carme Sans i Sandra Casado, del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i de la responsable de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, Carme Juanola. A la sessió, que s’ha concebut com un espai d’informació, comunicació i diàleg entre l’Ajuntament i els barris, es van explicar els diferents canals i maneres de posar-se en contacte amb l’Ajuntament. Des del Consorci es va informar de quins són els serveis d’atenció a les persones.

Les sessions informatives sobre els serveis de l’Ajuntament són una de les primeres accions que es porten a terme dels pressupostos participatius d’Olot. Va ser la quarta iniciativa més votada de les propostes guanyadores després del  circuit natural Moixina-Pla de Llacs, les jornades de la dona i la mobilitat sostenible: Olot amb bicicleta .

Per a més informació consulteu pressupostosparticipatius.olot.cat i la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *