El barri de Sant Roc amplia la faràndula

La construcció de noves figures per a la faràndula del barri de Sant Roc va ser una de les propostes guanyadores dels primers pressupostos participatius d’Olot. Amb 188 vots, va ser la sisena acció escollida per les 772 persones que, del 5 al 20 de maig de 2018, van participar de la votació (7,99% del total).

Mentre s’enllesteix la construcció dels nous elements de la faràndula, aquesta tarda s’ha fet la presentació de la primera imatge a l’escola de Sant Roc. Amb l’Associació de Veïns s’ha agraït als alumnes del centre la seva participació en el projecte. De fet, ells van ser els impulsors d’aquesta iniciativa que ara es fa realitat. Aquesta tarda s’ha portat fins a l’escola un dels capgrossos que formaran part de la faràndula del barri. Es tracta d’un dels quatre vedells que, a partir de l’any que ve, acompanyaran la vaca Simforosa i el toro Ramon en el seus balls a les festes del barri. Si aquesta tarda s’ha presentat el primer dels capgrossos als alumnes més petits de l’escola de Sant Roc, els estudiants més grans seran els encarregats d’escollir el nom en un procés participatiu que portarà a terme el mateix centre.

La construcció de noves figures per a la faràndula del barri de Sant Roc va ser la sisena proposta més votada dels primers pressupostos participatius d’Olot. La resta de projectes van ser, per aquest ordre, el circuit natural Moixina-Pla de Llacs (269 vots), seguit de les jornades de la dona (261 vots), la mobilitat sostenible: Olot amb bicicleta (254 vots). A continuació, els veïns i les veïnes dels barris de Batet, Bonavista, Pequin, Les Fonts i Sant Roc van escollir l’espai de trobada dinamitzat al parc del carrer Gòdua (191 vots) i els elements de la faràndula de Sant Roc (188 vots). Totes les propostes s’estan ultimant aquests dies o bé ja s’han executat.

Per a més informació consulteu pressupostosparticipatius.olot.cat i la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.