Avancen les obres del Firal

Amb motiu de les obres de remodelació del Firal, us informem que aquest divendres 29 de setembre, l’empresa constructora Rubau Tarrés realitzarà treballs de fresat del paviment a les calçades laterals del passeig d’en Blay.

Per aquest motiu, quedaran inhabilitades les places d’aparcament de zona blava a la calçada nord i es restringirà la circulació de vehicles, a partir de les 00:00h d’aquest divendres 29.  S’habitarà la part central del passeig per accés de vehicles de càrrega i descàrrega.

Els treballs requeriran de l’ús de maquinària pesada i poden originar molèsties per pols i soroll. L’empresa responsable dels treballs intentarà minimitzar les molèsties ocasionades. L’Ajuntament us demana disculpes per les molèsties que els treballs us puguin ocasionar. Gràcies per la vostra comprensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *